Sleutelduplicatie

***NIEUW***

NU OOK

AUTOSLEUTELS

Sleutelduplicatie

Met onze sleutelduplicatie service kunt u snel en eenvoudig een extra set sleutels bij laten maken. Er zijn namelijk vele redenen te verzinnen waarom u een extra set sleutels zou willen hebben. Denk hierbij aan slijtage van uw huidige sleutels. Extra sleutels voor huisgenoten of omdat er een sleutel kwijt is geraakt.

Wij kunnen vrijwel alle soorten sleutels kopiëren. Afhankelijk van het type sleutel kunnen we u per direct helpen met een nieuwe sleutel. Bij certificaat sleutels kan er echter een paar dagen overheen gaan voordat we de kopie beschikbaar hebben.

Sleutels in alle soorten en maten

Sleutel laten bijmaken in Oisterwijk

Of u nu op zoek bent naar nieuwe sleutels voor uw auto, huis, de brievenbus, een garagebox of fietsslot sleutel. Wij kunnen zoals gezegd praktisch elke sleutel kopiëren. Zorg er bij voorkeur wel voor dat u met een originele sleutel bij ons komt. Wij kunnen een gekopieerde sleutel ook dupliceren, maar voor de beste kwaliteit hebben we de originele sleutel nodig. Met een originele sleutel kunnen we namelijk de kwaliteit van de kopie het beste garanderen. Een sleutel maken is precisie werk en daarbij kan elke afwijking, hoe gering deze ook is de kwaliteit in de weg staan. In sommige gevallen dient u bij autosleutels ook uw auto bij te hebben, dit i.v.m. het uitlezen van de chip.

Sleutel duplicatie

Sleutelservice in Oisterwijk

Met onze snelle sleutelservice en ons vakmanschap bent u verzekerd van een goede extra set sleutels. Tegenwoordig komen echter steeds meer sloten met een certificaat. Met zo’n certificaat bent u ervan verzekerd hoeveel sleutels er in omloop zijn van uw sloten. Deze sleutels kunnen we niet per direct voor u kopiëren. Het proces voor het verifiëren en het dupliceren kan een paar dagen duren. Daarbij is het ook altijd noodzakelijk om het certificaat mee te nemen als u een sleutel wilt laten kopiëren waar een certificaat op zit. Zonder certificaat kunnen deze sleutels niet gekopieerd worden.

tip

Zorg er altijd voor dat u een (huis)sleutel bij bv buren heeft liggen, mocht u uw sleutel vergeten of kwijt raken kunt u ten alle tijden toch naar binnen zonder hoge kosten te moeten maken.